Презентовано головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області

Презентовано головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області

29.05.13 14:35 0 1013
Об’єднання податкової та митної служби у Міністерство доходів та зборів України відтепер дає бізнесу єдине відомство, яке від імені держави забезпечуватиме державну податкову та митну політику в частині адміністрування податків і зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску.

Загалом проведення такої реорганізації сприятиме покращенню умов обслуговування платників. Тепер вони отримуватимуть окрім якісного податкового супроводження ще й ряд митних послуг в сервісних центрах обслуговування платників податків. Також у ЦОППах можна отримати електронний цифровий підпис для здійснення в онлайн-режимі як податкових так і митних процедур, а також подати звітність до Пенсійного фонду та органів статистики. Про це під час «круглого столу» з представниками громадських організацій та бізнес - спільноти повідомив в.о. начальника Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Віктор Рахміль.

Новостворене відомство створить для бізнесу якісні умови - платники витрачатимуть менше часу на обслуговування в державних органах та отримуватимуть адміністративні послуги за спрощеною процедурою, - зауважив очільник Міндоходів в області.

Ми довіряємо громадянам і бізнесу, наша співпраця з ними й надалі розвиватиметься на умовах партнерства, адже у нас спільна мета - забезпечення ритмічного наповнення бюджету, що в свою чергу дозволить розвивати соціальну-культурну інфраструктуру області. Відтак, пріоритети нашої роботи спрямовані на удосконалення системи адміністрування податкових і митних платежів та застосування в нашій роботі новітніх технологій, що стимулюватиме бізнес середовище та створить рівні конкурентні умови для суб'єктів господарювання, - підсумував Віктор Рахміль.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: Львівщина: «Важливим є ...

КОМЕНТАРІ