Віктор Рахміль: Спрощення ведення бізнесу - основне завдання ГУ Міндоходів в області

Віктор Рахміль: Спрощення ведення бізнесу - основне завдання ГУ Міндоходів в області

29.05.13 16:11 0 937
Об’єднання податкової та митної служби у Міністерство доходів та зборів України відтепер дає бізнесу єдине відомство, яке від імені держави забезпечуватиме державну податкову та митну політику в частині адміністрування податків і зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску.

Загалом проведення такої реорганізації сприятиме покращенню умов обслуговування платників. Тепер вони отримуватимуть, окрім якісного податкового супроводження, ще й ряд митних послуг в сервісних центрах обслуговування платників податків. Вже у ЦОППах можна отримати електронний цифровий підпис для здійснення в онлайн-режимі як податкових так і митних процедур, а також подати звітність до Пенсійного фонду та органів статистики. Про це під час «круглого столу» з представниками громадських організацій та бізнес - спільноти повідомив в.о. начальника Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Віктор Рахміль.

Новостворене відомство створить для бізнесу якісні умови - платники витрачатимуть менше часу на обслуговування в державних органах та отримуватимуть адміністративні послуги за спрощеною процедурою, - зауважив очільник Міндоходів в області.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ