Віктор Шемчук вручить нагороди кращим спортсменам Львівщини за результатами квітня 2013 року

Віктор Шемчук вручить нагороди кращим спортсменам Львівщини за результатами квітня 2013 року

29.05.13 15:35 0 898
29 травня  під час розширеного засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області під головуванням новообраного голови відділення Віктора Шемчука відбудеться вшанування кращого спортсмена Львівщини за результатами квітня 2013 року.

Захід відбудеться в конференц-залі генерального ІТ-партнера відділення НОК України у Львівській області компанії «Техніка для бізнесу» за адресою Львів, вул. Шептицьких, 26. Початок о 17 годині.

Традиційне щомісячне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації визначило кращими спортсменами Львівщини за підсумками квітня 2013 року членів збірної команди України зі стрільби з лука Катерину Яворську та Катерину Палеху.

На етапі Гран-Прі Європи зі стрільби з лука, що відбувся 15-20 квітня 2013 року у місті Ріом (Франція) в командних змаганнях серед жінок не було рівних збірній команді України в складі львів’янок Катерини Яворської (КДЮСШ № 1, ЗС України), Катерини Палехи (ШВСМ, ФСТ Динамо) та Анастасії Павлової (Херсонська обл.), які на шляху до перемоги подолали збірну команду Італії з рахунком 210:209, збірну команду Росії 209:207, та у фіналі – збірну команду Польщі з рахунком 199:197 й стали володарками Гран-прі Європи зі стрільби з лука, посівши найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ