На Львівщині вадим Гураль привітав прикордонників з професійним святом

На Львівщині вадим Гураль привітав прикордонників з професійним святом

29.05.13 16:55 0 1000
28 травня, заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь в заходах з нагоди святкування Дня прикордонника, які проходили у Львівському палаці культури залізничників.

В урочистостях взяли участь представники облдержадміністрації, обласної та міської рад, силових і правоохоронних органів, підприємств та установ Львівщини.

Привітати особовий склад Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України також приїхали представники Прикордонної варти Республіки Польща комендант Надбужанського відділу генерал бригади Ярослав Фрончик та комендант Бещадського відділу полковник Вальдемар Скарбек.

У вітальному слові Вадим Гураль від імені голови Львівської ОДА привітав  командирів, весь особовий склад, членів родин прикордонників та гостей зі  святом та побажав наснаги, здобутків у службі та непорушного кордону.

«Форпостом нашої держави є кожен прикордонник на своїй службі. З історії ми бачимо, що завжди прикордонник зустрічав ворога не просто як захисник держави, а шквально, до останньої краплі крові, щоб жодна нога ворога не ступала до нашої держави» – зазначив заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації.

Вадим Гураль також вручив Почесні грамоти облдержадміністрації за сумлінне виконання обов’язків високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу охорони держаного кордону та з нагоди Дня прикордонника кращим працівникам прикордонної служби.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ