На Львівщині Ірина Сех взяла участь у відкритті благодійного турніру з метою збору коштів на лікування Василини Моравецької

На Львівщині Ірина Сех взяла участь у відкритті благодійного турніру з метою збору коштів на лікування Василини Моравецької

29.05.13 11:57 0 1080
26 травня 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех взяла участь у благодійному турнірі ветеранів футболу та суперкубку Радехівського району з волейболу. Ці змагання було присвячено збору коштів на лікування молодої жительки Радехова Василини Моравецької.

Ірина Сех виступила перед початком матчів на міському стадіоні "Колос" у футболці зі світлиною Василини. Свободівка наголосила, що тільки доброта, щирість, співчутливість, милосердя та віра в Бога допомагають бути сильними й мужніми. "Українці мають бути співчутливими, чути один одного і допомагати один одному. У цьому наша сила, яка допоможе здолати найбільше лихо", – зазначила під час виступу націоналістка. Вона закликала всіх небайдужих до чужої біди людей дослухатися до поклику свого серця та допомогти Василині Моравецькій.

"Раз добром зігріте серцем повік не схолоне. Тож хай не охолонуть наші серця. Просімо Господа, щоб він був добрим, милосердним та допоміг Василині одужати", – наголосила депутат. Ірина Сех також зробила свій внесок на лікування Василини.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: В Луцьку з 30 травня ...
Наступна новина: На Буковині протягом доби ...

КОМЕНТАРІ