На Львівщині червоноградські свободівці відзначили День Героїв

На Львівщині червоноградські свободівці відзначили День Героїв

29.05.13 09:54 0 902
26 травня червоноградські свободівці взяли участь у вічі з нагоди Дня Героїв, яке відбулося біля пам'ятника Борцям за волю України. Зокрема, до урочистостей долучилися члени міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", депутати Червоноградської міської ради та депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Ольга Поліщак.

Голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб у своєму виступі зазначив: "Святкування Дня Героїв є торжеством історичної справедливості та перемогою волелюбного українського духу над рабською совковістю. Українська земля від Сяну до Дону полита кров'ю героїв. Вони впали в бою, не зрадивши своєї ідеї, не схиливши прапора, не пішли на жодні компроміси з ворогом. Їх бойовий дух незламний, їхня віра незнищенна. Тож будьмо гідними нащадками наших славних попередників і пам'ятаймо слова "Нація живе доти, доки народжує героїв, і помирає тоді, коли за неї нема кому померти".

Свободівці поклали квіти до пам'ятника Борцям за волю України та разом з усіма учасниками святкового віче на завершення виконали гімн "Боже великий, єдиний..."

Зазначимо, що напередодні голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб разом із депутатами Червоноградської та Соснівської міських рад взяв участь у святковому вічі до Дня героїв у місті Соснівці.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині у ...

КОМЕНТАРІ