Чернігів: Урочистості до Дня прикордонника

Чернігів: Урочистості до Дня прикордонника

29.05.13 16:14 0 903
На території 105-го Ризького орденів ЧервоногоПрапората Червоної Зірки прикордонного загону, що дислокується в Чернігові, відбулися урочисті заходи до Дня прикордонника.

У святкуванні взяли участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, заступник голови обласної ради Іван Коробка, секретар міської ради Олег Шеремет, керуючий Чернігівською єпархією Української Православної Церкви архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій, керівництво, особовий склад та ветерани загону, а також запрошені члени їх сімей.

Від імені Чернігівської міської ради та територіальної громади міста прикордонників щиро привітав секретар міської ради Олег Шеремет.

«Ваша служба - героїчна праця, особливо важлива для всіх нас! Адже прикордонні війська завжди були надійним захистом, підтримкою і опорою української державності, твердою гарантією безпеки Батьківщини», - підкреслив О. Шеремет.

Секретар міськради подякував особовому складу за спокій нашої країни, побажав мирного неба над головою і спокійного горизонту, міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, терпіння і мужності.

У вітальних промовах інших почесних гостей лунали слова подяки на адресу прикордонників за сумлінне виконання почесного обов’язку – охорони рубежів держави.

Секретар міської ради оголосив Подяку Чернігівського міського голови за сумлінну службу в ім'я незалежної України:

полковнику Путрі Валерію Івановичу, начальнику відділу організації повсякденної діяльності штабу Чернігівського прикордонного загону;

полковнику Шаповалу Сергію Миколайовичу, заступнику начальника відділу персоналу Чернігівського прикордонного загону.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку на честь прикордонників усіх поколінь 105-го Ризького орденів Червоного Прапору та Червоної Зірки прикордонного загону. Також ознайомилися з виставкою техніки та зразків сучасного озброєння прикордонників, показовими виступами кінологів зі службовими собаками та демонстрацією прийомів самозахисту.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ