Чернігівська область: стан з підтопленням населених пунктів та території області станом на 8:00 28 травня

Чернігівська область: стан з підтопленням населених пунктів та території області станом на 8:00 28 травня

29.05.13 13:34 0 873
Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків в смт Радуль Ріпкинського району. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності. Також залишається підтопленою ділянка довжиною 10 м по вулиці Набережна в с. Мньов Чернігівського району.

Відновлено транспортне сполучення з с. Кукари Ріпкинського району, яке було порушено внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область. Залишається припинено паромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути, Костирів Сосницького району. Сполучення здійснюється через Коропський район. Також порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка Сосницького району. Сполучення здійснюється через Борзнянський район.

Через підйом рівня води в р. Десна залишається порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки Менського району та с. Ворона Борзнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів та гужового транспорту.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначились переможці ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: до ...

КОМЕНТАРІ