Рівненщина: аграріїв краю відзначили за участь у виставці «АГРО-2013»

Рівненщина: аграріїв краю відзначили за участь у виставці «АГРО-2013»

29.05.13 10:35 0 851
Загалом на XXV Міжнародній агропромисловій виставці свій потенціал презентували двадцять провідних агропромислових підприємств регіону. Експозицію нашої області оглянув міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк. Він, зокрема, оцінив якість представленої продукції та зазначив, що Рівненщина постійно демонструє зростання сільськогосподарського виробництва та створює сприятливі умови для розвитку агробізнесу. Також урядовець висловив подяку нашим представникам за активну участь в «АГРО-2013» та відзначив усіх дипломами.

Експозиція Рівненщини вирізнялася з-поміж інших регіонів асортиментом якісної продукції та оригінальним дизайном, що привертало увагу відвідувачів, розповів перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Зокрема, популярністю користувалися хлібобулочні вироби, а саме поліські короваї. Місцевий колорит відтворили й представники інституту сільського господарства Західного Полісся, що в селі Шубків. Вони презентували елітні сорти зернових у полотняних мішках, що були навантажені на автентичні поліські підводи. Ще однією родзинкою нашої експозиції був «сонячний камінь», оскільки його видобувають лише на Рівненщині.

Нагадаємо, що «Виставка «Агро-2013» впродовж багатьох років є центральною сільськогосподарською експозицією України. І цьогоріч вона стала найбільшою та найпрестижнішою за останні роки. Адже її учасниками стали більше 1400 компаній не лише з України, але й із 17 країн, зокрема, Росії, Білорусі, Італії, Німеччини, Індії, Китаю, США, Туреччини та Великобританії. Їх продукцію побачили 120 тисяч відвідувачів.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівському палаці ...
Наступна новина: Ансамблем «Сонечко» ...

КОМЕНТАРІ