На Рівненщині побажали випускникам не розгубити у життєвій дорозі набуті знання

На Рівненщині побажали випускникам не розгубити у життєвій дорозі набуті знання

29.05.13 08:53 0 895
Свято останнього дзвоника для одних - це дзвінок на велику перерву - веселу перерву на канікули, відпочинок, а для інших - це свято, трішки сповнене смутком, тому що це останній дзвоник з дитинства і перший у велику життєву дорогу.

Школярів ЗОШ № 9 із довгоочікуваним закінченням навчального року, випускників із стартом в доросле життя привітали податківці ДПІ у м. Рівному.

Попереду — невідомість, загадкове майбутнє. Позаду — тихий берег дитинства, до якого ще не раз захочеться повернутися, де завжди були поряд батьки, вчителі, які готували до дорослого життя, ділились із своїми вихованцями знаннями, уміннями, не шкодували своїх нервів, часу. Податкова служба міста також не стояла осторонь і намагалася підготувати школярів до дорослого життя, адже наша молодь - це наші майбутні платники податків.

То ж фахівці податкової інспекції побажали випускникам не розгубити у великій життєвій дорозі набуті знання, які неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин та стати справжніми громадянами нашої держави.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ