На Рівненщині привітали школярів зі святом останнього дзвоника

На Рівненщині привітали школярів зі святом останнього дзвоника

29.05.13 09:43 0 996
Навчання дітей податковій грамоті є не лише засобом виховання майбутніх платників податків, а й джерелом життєво необхідних, в умовах ринкової економіки, знань. Тому працівники Радивилівського відділення Дубенської ОДПІ протягом навчального року в закладах освіти провели низку цікавих заходів на податкову тематику.

Податківці також взяли участь в урочистостях з нагоди святкування останнього дзвоника, які проходили в навчальних закладах міста.

Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це радісний і сумний день одночасно. Начебто зовсім нещодавно випускники боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і все було попереду: перша вчителька, перший дзвоник, перші радощі й прикрощі.

Радість та смуток переповнювали серця випускників, адже попереду випускні іспити, прощання зі школою і перші кроки у дорослому житті.

«Життєвого шляху, на якому доведеться навчитися самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами будувати своє майбутнє, яке нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави»,- побажала випускникам начальник Радивилівського відділення Людмила Федун.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ