На Тернопільщині у користувачів касової техніки залишився лише місяць, щоб перейти на електронну звітність

На Тернопільщині у користувачів касової техніки залишився лише місяць, щоб перейти на електронну звітність

29.05.13 13:45 0 854
До першого липня цього року усі користувачі касової техніки повинні перейти на електронну звітність касових апаратів, в інакшому випадку до них будуть застосовані штрафні санкції у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.).

Щоб уникнути цих неприємностей, варто заздалегідь подбати про виконання норм законодавства та звернутися до центрів сервісного обслуговування або виробників касової техніки для проведення відповідного доопрацювання моделей касових апаратів або придбання нової техніки.

На Тернопільщині до Системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій поки що підключено лише 15 відсотків касової техніки. Ці касові апарати вже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери податкової служби. Зважаючи на те, що всього в області зареєстровано понад 4 тисячі користувачів касової техніки, а часу залишилося не так багато, головне управління Міндоходів області рекомендує не зволікати з переходом на електронну стрічку касових апаратів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Івано-Франківщина: до ...
Наступна новина: На Рівненщині запроваджено ...

КОМЕНТАРІ