Чернівці: Прикордонники нагородили Віталія Михайлішина ювілейною медаллю

Чернівці: Прикордонники нагородили Віталія Михайлішина ювілейною медаллю

30.05.13 10:39 0 926
28 травня, Україна відзначає день прикордонника. А напередодні у Чернівецькому прикордонному загоні відбулися урочисті заходи з нагоди цього свята. У заході взяли участь керівники обласної і міської влади, ветерани, громадськість. Побував на них і секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Вітаючи буковинських прикордонників та ветеранів прикордонних військ, Віталій Михайлович наголосив на важкій праці охоронців кордону: «У всі часи ваша служба вважалася однією з найбільш відповідальних і почесних, адже ви стоїте на сторожі державних рубежів. Щоразу, виходячи на чергування, ви ризикуєте своїм життям, зупиняючи порушників, які намагаються потрапити до нашої країни. Ваша витримка, стійкість, мужність, вірність обов’язку – найкращий приклад для молодого покоління. Ми пишаємося тим, що наші кордони під надійною охороною. Особливі слова подяки сім’ям, які є вашими тилом та підтримкою.

Бажаю особовому складу, службовцям та ветеранам прикордонних військ Буковини, членам ваших сімей добра, здоров’я та щастя, успіхів у виконанні вашого обов’язку!»

До свята чернівецькі прикордонники отримали 14 ордерів на квартири.Також їх нагородили грамотами та подарунками.

Присутнім продемонстрували техніку, з якою працюють прикордонники та урочисто презентували оновлений музей, де зібрали найкращі зразки прикордонного обладнання різних часів. Під час святкового заходу з нагоди професійного свята прикордонної служби секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина нагородили ювілейною медаллю “95 років на охороні державного кордону”.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ветерани – ...
Наступна новина: У Рівному засуджено ...

КОМЕНТАРІ