Безкоштовні Wi-Fi зони уже діють на 5-ти площах Чернівців

Безкоштовні Wi-Fi зони уже діють на 5-ти площах Чернівців

30.05.13 11:20 0 945
Під час ІХ Буковинського туристичного ярмарку, який відбувся 26 травня у Чернівцях, презентовано безкоштовні Wi-Fi зони з вільним доступом до Інтернету на площах Чернівців.

Завдяки співпраці компанії «Лангейт» з Чернівецькою міською радою та Департаментом економіки Чернівецької міської ради безкоштовні Wi-Fi зони з вільним доступом до Інтернету діють на 5-ти площах міста – Центральній, Театральній, Соборній, площі Філармонїї та площі Турецької криниці. Облаштування безкоштовних Wi-Fi зон закріплено договором, підписаним між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, департаментом економіки Чернівецької міської ради та ТОВ «Лангейт».

У відповідності до умов договору, технічне забезпечення та знакування Wi-Fi зон здійснює компанія «Лангейт». Технічне оснащення Wi-Fi зон виконано повністю, знакування буде завершено найближчим часом. Безкоштовні Wi-Fi зони позначені на карті міста Чернівці, отож чернівчани та гості міста мають можливість користуватись безкоштовними послугами Wi-Fi на 5-ти площах міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валентин Хоптян: Область ...
Наступна новина: розпочав роботу ...

КОМЕНТАРІ