Чернівці: До Дня захисту дітей підопічним «Турботи» роздадуть продуктові набори для дітей та онуків

Чернівці: До Дня захисту дітей підопічним «Турботи» роздадуть продуктові набори для дітей та онуків

30.05.13 13:45 0 882
Відбулося чергове засідання соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота». На засіданні було розглянуто звернення громадян, які мають близьких родичів, що згідно з чинним законодавством повинні про них піклуватися, щодо звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру.

Членами комісії прийнято рішення про звільнення 3-х громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», 1-й особі запропоноване платне обслуговування за затвердженими тарифами та 1-й – відмовлено. Комісією також погоджено безкоштовну видачу медикаментів за призначенням лікарів двом підопічним відділення соціально-медичних послуг.

Крім цього, адміністрація комунального центру «Турбота» отримала погодження від членів комісії на видачу 27-ми продуктових наборів на загальну суму 1213,32 грн. до Міжнародного Дня захисту дітей підопічним відділень соціальної допомоги вдома і організації надання адресної грошової та натуральної допомоги, для їх неповнолітніх дітей та онуків.

Також членами комісії погоджені тарифи на платні соціальні послуги, що надаються Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота» з подальшим винесенням їх для затвердження на чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Комісією погоджений список громадян, які за період з 19.04.2013 р. по 24.05.2013 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Презентовано ...
Наступна новина: На Львівщині Віктор Шемчук ...

КОМЕНТАРІ