У Чернівцях стартує благодійна акція «Подорож до казкового світу «Цирку Кобзов»

У Чернівцях стартує благодійна акція «Подорож до казкового світу «Цирку Кобзов»

30.05.13 14:31 0 906
Завтра, 30 травня, о 14:00 відбудеться перша благодійна вистава «Цирку Кобзов» для дітей з малозабезпечених родин, дітей з дитячих будинків, дітей з обмеженими фізичними можливостями та дітей-інвалідів за підтримки Міжнародної благодійної організації «Погляд» та Чернівецької міської ради.

Окрім самого циркового шоу, діти відвідають зоопарк, у якому побачать левів, тигрів, ведмедів, дикобразів, вовків та інших тварин. Відвідають «Тераріум», де познайомляться з рідкісними рептиліями, павукоподібними, скорпіонами, варанами та крокодилом. Відвідають «Динопарк», де зустрінуться з динозаврами, які вражають своєю величчю та могутністю. При вході до цирку малечу розважатимуть герої з улюблених мультфільмів.

У програмах розважального центру беруть участь артисти циркового мистецтва світового значення: призерка міжнародних конкурсів еквілібрист Тетяна Бєлова, двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш. Запрошені хореографи та режисери – відомі в Україні та за кордоном майстри, постановники й учасники таких шоу як: «Танцюють Всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс», мюзикл «Барон Мюнхгаузен». Головною перлиною шоу є номер з левами та тиграми від відомого дресирувальника з Італії Емануелє Фаріна.

Зі слів Миколи Кобзова: «Наш цирк – це ціле місто забави для дітей, щастя, радості та дитячих надій. Всі діти мають право на казку! Мета благодійної акції: допомогти діткам, які не мають фінансової можливості потрапити в казку. Викликати в них позитивні емоції та залишити щасливі спогади”.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Від початку року на ...
Наступна новина: Завдяки Міндоходів бізнес ...

КОМЕНТАРІ