У Чернівецькій міській раді запрацювала студентська приймальня

У Чернівецькій міській раді запрацювала студентська приймальня

30.05.13 15:21 0 892
У рамках співпраці Чернівецького міського студентського парламенту із Чернівецькою міською радою двічі на місяць у Ратуші відбуваються засідання, на яких обговорюються проблеми студентів. Вони проходять під керівництвом голови студентського парламенту Дениса Тимофєєва, який також на особисте запрошення Віталія Михайлішина регулярно бере участь у роботі сесії Чернівецької міської ради.

Чернівецький міський студентський парламент має своє друковане видання «Час студента», яке виходить у світ за підтримки міської ради. Увесь контент створюють самі студенти, які публікують інформацію з усіх вузів міста.

Щосереди з 10.00 до 13.00 у Чернівецькій міській раді працює студентська приймальня, організована міським Центром соціальних служб для молоді та відділом у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради. Відтепер кожен чернівецький спудей має нагоду завітати до Ратуші, поділитися своїми проблемами і проконсультуватися з будь-яких питань, які стосуються студентського життя.

Також за ініціативи секретаря Чернівецької міської ради в урочищі Стебник Вижницького району для активної студентської молоді 17-ти навчальних закладів I-IV рівня акредитації організовано наметовий табір «Ойкос». Цьогоріч він відкриється уже 20 червня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершується оновлення ...
Наступна новина: 31 травня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ