Утворення Міністерства доходів і зборів України – крок до податкової політики в європейському напрямку, – ГУ Міндоходів Волині

Утворення Міністерства доходів і зборів України – крок до податкової політики в європейському напрямку, – ГУ Міндоходів Волині

30.05.13 11:17 0 974
Концентрація усіх функцій, пов’язаних з адмініструванням податкових та митних платежів, в рамках єдиної ефективної структури – це шлях, який обрали багато провідних країн, в тому числі Великобританія, Данія, Латвія, Канада, – наголосив на зустрічі з представниками бізнесу та громадськості з нагоди презентації діяльності Міністертсва доходів і зборів України в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника територіального підрозділу Міндоходів, відтепер саме новостворене міністерство несе усю повноту відповідальності за поповнення державного бюджету, а тим часом вітчизняні підприємці та іноземні інвестори отримали єдиного адресата.

«Ці два визначальні моменти – безумовний позитив. Але ми також сподіваємося, що зі створенням Міністерства доходів і зборів України процес прийняття рішень буде більш швидким та ефективним, і держава встигатиме реагувати на стрімкі економічні зміни, актуальні тенденції, нагальні потреби платників. Це важливо і для наших клієнтів та відповідає інтересам держави в цілому», – звернув увагу учасників зустрічі Ігор Сінгаєвський.

Разом з тим, керівник ГУ Міндоходів Волині підкреслив, що кардинально змінюючи формат роботи відомства, не змінюються його пріоритети.

Отож, платники податків можуть і надалі розраховувати на якісні послуги із застосуванням новітніх технологій та спрощення документообігу. Тим часом, фахівці Міндоходів працюватимуть над удосконаленням процедури адміністрування податків.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: 115 мешканкам ...
Наступна новина: Валентин Хоптян: Область ...

КОМЕНТАРІ