На Івано-Франківщині рятувальники привітали своїх підшефних зі святом останнього дзвоника та Міжнародним днем захисту дітей

На Івано-Франківщині рятувальники привітали своїх підшефних зі святом останнього дзвоника та Міжнародним днем захисту дітей

30.05.13 09:00 0 858
Напередодні Свята останнього дзвоника та Міжнародного дня захисту дітей працівники Управління ДСНС в області традиційно відвідали своїх підшефних-вихованців Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Через арку з вишитих рушників випускники та учні школи заходили до ошатно прибраного приміщення на свято останнього дзвоника з традиційним хлібом-сіллю, де до них з напутнім словом звернувся директор школи-інтернату Степан Северилов, бажаючи учням гарних канікул, а 13 випускникам – успішної дороги у доросле життя та здійснення мрій. В свою чергу привітали своїх підшефних зі святом і рятувальники та вручили дітям пам’ятки про службу з надзвичайних ситуацій та правила безпечної поведінки в повсякденному житті, побажавши колективу навчального закладу добра та успіхів. Також працівники служби з надзвичайних ситуацій подарували школярам канцелярське приладдя, солодощі та іграшки.

У такий святковий день традиційно підбиваються успіхи у навчанні за весь рік, тож найкращі та найуспішніші учні з рук директора отримали похвальні листи, грамоти та медалі за спортивні досягнення. У свою чергу, вихованці закладу подякували педагогам за їхню невтомну і таку потрібну працю.

Як зазначає директор Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Степан Северилов, свято останнього дзвоника поєднує у собі сум і радість, адже школа прощається з своїм випускниками, водночас відкриваючи їм дорогу у самостійне життя. І дуже відрадно, що завжди такі святкові і важливі життєві моменти вихованців школи-інтернату з ними розділяють їх шефи – працівники Управління з надзвичайних ситуацій в області, адже такі візити вселяють у серця дітей віру, що світ не без добрих людей, на допомогу яких вони завжди можуть розраховувати.

Свято закінчується, але залишається відчуття доброти, вза­­ємодопомоги та захищеності – такі необхідні цим дітям. І хочеться вірити, що незважаючи на непрості життєві обставини, їх майбутнє буде щасливим і радісним.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: питання ...

КОМЕНТАРІ