Завершується оновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Львівщини

Завершується оновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Львівщини

30.05.13 15:08 0 869
За інформацією головного управління Держземагентства у Львівській області, станом на землевпорядниками Львівщини завершено роботи з проведення коригування нормативної грошової оцінки земель 621-го населеного пункту (97% від потреби). Також фахівцями землевпорядної служби розроблено технічні документації для ще 11-ти  населених пунктів, що очікують затвердження на сесіях місцевих рад.

Нормативна грошова оцінка земель є базою для визначення розміру державного мита при оформленні успадкування, дарування та міни земельних ділянок, що перебувають у власності, розміру земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, що передаються  в оренду. Ефект від її проведення лише позитивний і для громад, і для бюджетів всіх рівнів.

Протягом минулого 2012 року землевпорядниками проведено нормативну грошову оцінку земель всіх, 1928-ми, населених пунктів Львівської області.

Зазначимо, згідно чинного законодавства нормативна грошова оцінка земель населених пунктів потребує оновлення кожні 5-7 років. Відповідно, цього року необхідно було оновити цю оцінку у 642 населених пунктах Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Срібний ювілей ...
Наступна новина: У Чернівецькій міській раді ...

КОМЕНТАРІ