Учасники «круглого столу» на тему : «Кубок фермера: ідеї для розвитку» обговорили напрями державної підтримки агровиробників

Учасники «круглого столу» на тему : «Кубок фермера: ідеї для розвитку» обговорили напрями державної підтримки агровиробників

30.05.13 09:50 0 891
У рамках проведення конкурсу «Кубок фермера» 28 травня  у  прес-центрі ринку «Шувар» відбулося засідання круглого столу на тему : «Кубок фермера: ідеї для розвитку».

У роботі круглого столу взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Довба, заступник директора з питань АПК ТзОВ РСП «Шувар» Іван Стефанишин, а також керівники наукових та фінансово-кредитних установ, громадських організацій, фермерських господарств.

В ході обговорення питання «Рік 2013 – програми назустріч сільгоспвиробникам» висвітлено напрями державної підтримки сільгосптоваровиробників, умови надання кредитів та страхування сільськогосподарської продукції, розглянуто проблемні питання розвитку земельних відносин.

Також учасники круглого столу ознайомилися  з діяльністю на території Львівщини міжнародних грантових проектів.

Друга частина засідання круглого столу «Ідеї для розвитку» присвячувалась обговоренню, науковим поглядам та розробкам щодо розвитку фермерства. Своїми думками та баченнями поділилися науковці провідних агарних наукових та науково-дослідних установ Львівщини. Зосереджено увагу на розробці низки бізнес-проектів з запровадження малого аграрного бізнесу на селі на науковій основі.

Представники фермерських господарств Львівщини взяли активну участь у засіданні «круглого столу», подавали запитання та ділилися досвідом роботи, наголошували на проблемних питаннях.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 1 червня - обласне свято ...

КОМЕНТАРІ