У Львові для дітей з особливими потребами провели спортивні забави

У Львові для дітей з особливими потребами провели спортивні забави

30.05.13 18:47 0 973
Львів соціальний. У Львові провели спортивні забави для дітей з особливими потребами 25 травня 2013 року відбулись спортивні забави під гаслом «Всі діти такі самі», присв’ячені Міжнародному дню захисту дітей.

Мета акції — привернути увагу громадськості до проблем неповносправних дітей, залучення дітей з особливими потребами до здорового способу життя та занять оздоровчим спортом для інтеграції у повноцінне життя суспільства.

Спортивні забави організувала Львівська обласна організація активної реабілітації неповносправних осіб (ЛООАРНО) «Стимул» у спортивному комплексі Львівської комерційної академії, що за адресою: вул. Туган-Барановського, 9 Б.

У заході взяли участь діти з особливими потребами з м. Львова, з них близько половини користуються інвалідними візочками.

Для дітей з особливими потребами провели рухливі ігри та забави з м`ячами, «парашутом», надувними басейнами, також були ігри з використанням елементів спорту: дартс, бочія, кеглі, баскетбол, настільний теніс, хокей, волейбол. По закінченню спортивної частини заходу відбувся концерт л

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівському аграрному ...
Наступна новина: Три Прикарпатських ...

КОМЕНТАРІ