У Львівському аграрному університеті відбулася акція "Вставайте, ходімо" у рамках обласної антиалкогольної програми

У Львівському аграрному університеті відбулася акція "Вставайте, ходімо" у рамках обласної антиалкогольної програми

30.05.13 18:23 0 1257
28 травня у рамках Комплексної програми профілактики і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011–2014 роки у Львівському національному аграрному університеті відбулася духовно-мистецька акція "Вставайте, ходімо" за участі тріо священиків "Новий час". У заході взяв участь депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Холявка.

У своєму виступі перед студентством свободівець наголосив на небезпеці вживання алкоголю, особливо для молодого покоління. Андрій Холявка, зокрема, сказав: "Усі тисячоліття, коли людство знайоме з алкоголем, він нікого не зробив розумнішим, здоровішим і щасливішим, але безліч людей вбив та поламав життя. Щороку через алкоголь, наркотики та куріння в Україні помирають десятки тисяч осіб. Та є ще одна загроза, яку несе алкоголь, – задурманеними людьми легше маніпулювати. От чому ми не можемо дозволити, аби українців споювали. От чому українські патріоти вважають, що кожен має відмовитися від алкоголю й тютюну. Необхідно зупинити алкоголізм, що призводить до духовної деградації та фізичного вимирання нації".

Тріо священиків "Новий час" виконало низку пісень на духовно-патріотичну тематику.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада у 2011 році затвердила Комплексну програму профілактики і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011–2014 роки. Заходи, що передбачені Програмою, спрямовані на формування здорового способу життя та широку поінформованість населення про шкоду від вживання алкогольних напоїв.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’яни літнього віку ...
Наступна новина: У Львові для дітей з ...

КОМЕНТАРІ