У Львові відбувся турнір з міні-футболу "Шкіряний м'яч"

У Львові відбувся турнір з міні-футболу "Шкіряний м'яч"

30.05.13 11:34 0 1018
З 25 по 26 травня 2013 року за сприяння Сихівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та депутата Львівської міськради свободівця Андрія Карбовника у Львові відбувався турнір з міні-футболу "Шкіряний м'яч". Змаг проходив на спортивному майданчику біля СЗШ № 84.

Участь у турнірі взяли 24 команди. Змагання відбувались у двох вікових категоріях: юнаки 1999/2000 року народження та 2001/2002 року народження і молодші. У старшій віковій групі І місце здобула команда "Сихів". У молодшій віковій групі перемогла команда "Татран". Переможців відзначили кубками, медалями й дипломами, а наймолодшим учасникам турніру вручили шарфи футбольного клубу "Карпати".

"Турнір з міні-футболу "Шкіряний м'яч" проводимо вже десятий рік поспіль – це означає, що змагання є гарною традицією для Сихова. Вітаю молодих спортсменів із закінченням навчального року; кожен із вас достойно продемонстрував свою майстерність. Зичу вам гарного відпочинку впродовж літніх канікул та відновлення сил, аби випробувати свою волю до перемоги у футбольному турнірі "Золота осінь", що відбудеться восени", – зазначив під час відзначення переможців Андрій Карбовник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: розпочав роботу ...
Наступна новина: На Рівненщині розпочали ...

КОМЕНТАРІ