Виділено 10 млн. грн. на реконструкцію центрального стадіону в Житомирі

Виділено 10 млн. грн. на реконструкцію центрального стадіону в Житомирі

30.05.13 08:08 0 911
Під час урочистостей з нагоди 25-річчя діяльності Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Олександром Никитюком було оголошено, що вже виділено 10 мільйонів гривень на реконструкцію стадіону в обласному центрі.

Більше детально про виділені кошти на стадіон розповіла директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула: «Наприкінці квітня на адресу облдержадміністрації надійшло повідомлення від Кабінету Міністрів, що для Житомирщини будуть направлені кошти на розбудову соціально-культурних закладів. Голова облдержадміністрації Сергій Рижук підписав розпорядження про те, щоб ці 10 млн. грн. виділити на реконструкцію центрального стадіону в Житомирі. За останні кілька років це перші кошти, які направлено на підтримку та розбудову стадіону».

Обласна влада прийняла рішення відремонтувати стадіон, щоб діти могли фізично розвивалися, займатися спортом, зміцнювали своє здоров’я і менше хворіти.

За словами Раїси Гулої, фінансування закладів спорту в області наразі проведено в повних обсягах. Вперше за останні роки спортсмени області мають змогу виїжджати на навчально-спортивні збори до інших міст, областей України та за кордон. Житомирщина – єдина область, в якій було створено команду з резервного спорту. Раніше від Житомирщини 50 чоловік були членами національної збірної, то вже 59 чоловік.

Ще у квітні Сергій Рижук повідомляв про виділення коштів для реконструкції центрального стадіону у місті Житомирі: «Це стане важливим кроком на шляху оновлення спортивної інфраструктури в Житомирі та залученню дітей, молоді та людей різного віку до масового спорту, на шляху втілення соціальних ініціатив Президента «Діти – майбутнє України», реалізації Загальнодержавної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати ...
Наступна новина: Ініціативні громади ...

КОМЕНТАРІ