Срібний ювілей Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України

Срібний ювілей Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України

30.05.13 14:59 0 952
У Житомирі 29 травня відбулися урочистості, присвячені 25-річній діяльності Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України.

Головне завдання Дитячого фонду України на Житомирщині - активна підтримка дітей-сиріт, обдарований дітей, дітей з обмеженими можливостями, допомога багатодітним родинам, молодим сім’ям. Ініціатором та засновником цієї благодійної організації на Житомирщині, а згодом і незмінним її керівником стала Людмила Шафоренко.

До урочистостей долучилися голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Олександр Никитюк та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула.

У 1987 році небайдужі та милосердні люди об’єдналися, щоб створити Житомирське обласне відділення Дитячого фонду України, на рахунку якого за чвертьвікову діяльність тисячі добрих справ, щасливих родин та щасливих дітей, які знайшли нових батьків. У 1999 році діяльність Людмили Шафоренко як голови Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України відзначена високою нагородою – орденом Княгині Ольги.

«Щиро вдячна всім за підтримку, допомогу та співпрацю протягом всіх 25 років. За цей час зроблено багато добрих справ. Дитячий фонд працював не без підтримки милосердних та щирих людей, які завжди поспішають на допомогу дітям», - звернулася до всіх присутніх Людмила Шафоренко.

Протягом всіх років діяльності Житомирське обласне відділення Дитячого фонду підтримує керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради та структурні підрозділи облдержадміністрації.

Слова вітання з нагоди 25-річчя діяльності Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України від голови облдержадміністрації передав заступник голови – керівник апарату Олександр Никитюк: «Керівництво облдержадміністрації має на меті завжди допомагати, розвивати та підтримувати ту діяльність, яку проводить Дитячий фонд на Житомирщині. Для обласної адміністрації та обласної ради є пріоритетним завданням підтримувати всі добрі справи Фонду».

Грамотами облдержадміністрації було нагороджено Людмилу Шафоренко, Світлану Сословську, почесною грамотою облдержадміністрації – Людмилу Добжанську; подякою обласної ради та іменним годинником нагороджено Людмилу Шафоренко, грамотами обласної ради – Володимира Сабчука, Володимира Міщука, Світлану Попову.

Срібний ювілей Житомирського обласного відділення Дитячого фонду України позначено віхами добрих людських справ для дітей різної долі: сиріт та позбавлених батьківського піклування, обдарованих дітей та дітей з обмеженими можливостями, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, потерпілих від аварії на ЧАЕС, яких оздоровлювали в Україні, за кордоном, влаштовували дитячі свята з подарунками та розвагами, зустрічі із відповідальними піклувальниками, сприяли отриманню освіти, працевлаштуванню. І все це стало можливим за підтримки, допомоги та розуміння обласної держаної адміністрації, обласної ради, міських і районних рад, райдержадміністрацій, благодійних фондів, підприємств, релігійних конфесій.

25 років поспіль незмінну підтримку в діяльності Фонду надають управління освіти і науки, департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласна служба у справах дітей, обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За підтримки обласної ради та обласної адміністрації Дитячого фонду України був проведений обласний конкурс дитячої творчості «Я і мої права», за підсумками якого було видано альбом малюнків переможців Всеукраїнського конкурсу «Ми діти – народ України». До альбому ввійшло 13 кращих робіт дітей Житомирщини.

На святі панувала виняткова особлива сімейно-дитяча атмосфера, свої мистецькі дарунки усім присутнім дарували талановиті артисти Житомирщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині причина ...
Наступна новина: Завершується оновлення ...

КОМЕНТАРІ