На Рівненщині відзначили 80-річчя утворення УТОС

На Рівненщині відзначили 80-річчя утворення УТОС

30.05.13 09:48 0 1018
Урочистості з нагоди ювілею відбулися в залі камерної та органної музики. Голова облдержадміністрації Василь Берташ привітав з 80-річчям членів товариства. Він також подякував незрячим і слабозорим за активну громадську позицію та конструктивні пропозиції щодо вирішення проблем людей із особливими потребами.

« хотілося б зробити усе, аби краяни, які мають проблеми зі здоров’ям, відчували себе повноцінними громадянами. Все, що у моїх силах, я робитиму. Адже не лише завданням, а й обов’язком влади є соціальний захист та підтримка тих, хто цього потребує. А особливо громадян із обмеженими можливостями», – акцентував очільник області. Він також побажав довголіття спільноті, а всім членам УТОСу - здоров’я, родинного затишку та благополуччя. Крім того, з нагоди ювілею подарунок від облдержадміністрації і грошову винагороду особисто від Василя Берташа одержала очільниця обласного осередку Любов Боровська.

У свою чергу представники РОО ВМГО інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» та директор Рівненського виробничого підприємства Українського товариства сліпих Ігор Подранецький подякували очільникові області за розуміння проблем слабозорих і незрячих та допомогу у їх вирішенні.

Довідково: На Рівненщині проживає півтори тисячі людей із вадами зору. Половина з них – незрячі.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ