У Рівненському перинатальному центрі відбувся семінар у телеформаті

У Рівненському перинатальному центрі відбувся семінар у телеформаті

30.05.13 13:15 0 961
Науково-практичний семінар «Репродуктивні аспекти покращення демографічної ситуації в Україні» зібрав майже сотню акушерів-гінекологів та сімейних лікарів з усієї Рівненщини. Тим часом, завдяки такому телеформату лікарі з Волині та Львівщини мали змогу підвищити свою кваліфікацію дистанційно.

Лекції для лікарських аудиторій трьох областей прочитали науковці з Києва, Львова, Дніпропетровська, а також рівненські спеціалісти з акушерства та гінекології. Зокрема, фахівці обговорювали стан репродуктивного здоров’я населення та його вплив на демографічну ситуацію в країні. Також доповідачі звертали увагу на необхідність профілактики гінекологічних захворювань, ранньої діагностики недуг та сучасних методів їх лікування. По закінченню семінару рівненські медики пройшли атестаційне тестування та отримали відповідні сертифікати.

За словами головного лікаря перинатального центру Вікторії Єнікеєвої, завдяки телекомунікаційному обладнанню, встановленому в закладі, лікарі Рівненщини отримали можливість не тільки підвищувати свій фах в онлайн-режимі, а й проводити віддалені консультації з провідними фахівцями з України.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На семінарі у Львові ...

КОМЕНТАРІ