Рівненщина: питання податкової грамотності молоді обговорили за «круглим столом»

Рівненщина: питання податкової грамотності молоді обговорили за «круглим столом»

30.05.13 09:01 0 943
Днями у Рівному відбулась зустріч за «круглим столом» працівників ГУ Міндоходів Рівненщини з викладачами економічних дисциплін професійно-технічних навчальних закладів області. Захід відбувся за сприяння Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області.

Приділяти велику увагу вихованню податкової грамотності молоді, формуванню її податкової культури та високої громадянської позиції закликала викладачів під час заходу начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Рівному Ірина Матвійчук. Вона розповіла присутнім про нову стратегію роботи податкової служби, спрямовану на сервісне обслуговування платників податків, про цілі та завдання податківців. Адже від належної податкової обізнаності педагогів залежатиме і податкова грамотність їх учнів.

Ірина Матвійчук запропонувала викладачам при вивченні економічних дисциплін зі студентами використовувати такі заходи, як вікторини, ділові ігри, брейн-ринги тощо. Вона запевнила, що податківці допомагатимуть у проведенні таких заходів. Це дозволить молоді краще засвоїти матеріал та більше дізнатись про податкову систему в Україні. Вона також запросила освітян з їх вихованцями на «Дні відкритих дверей» до ДПІ у м. Рівному та презентувала друковану продукцію з податкової тематики.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Тернопільщині перелік ...

КОМЕНТАРІ