На Рівненщині про переваги електронної звітності - під час зустрічі з мас-медіа

На Рівненщині про переваги електронної звітності - під час зустрічі з мас-медіа

30.05.13 12:28 0 929
У наш час будь-яка сфера діяльності стає практично повністю комп’ютеризованою. Це стосується і податкової звітності. Саме такій тематиці була приурочена зустріч начальника ДПІ у Рівненському районі Віталія Стельмаха з представниками засобів масової інформації – радіо «Шанс» та міськрайонного тижневика «Слово і час».

Віталій Стельмах зазначив, що забезпечення стійкого розвитку економіки України неможливе без впровадження новітніх інноваційних технологій, що полегшують та покращують роботу не тільки державних та приватних структур, а й платників податків.

Однією із прогресивних інформаційних форм роботи, що постійно вдосконалюється, стала централізована система подання податкової звітності через мережу Інтернет.

Начальник інспекції звернув увагу на те, що платники податків можуть безкоштовно скористатися послугою та отримати ключі електронного цифрового підпису. А також зазначив, що відтепер ключ електронного підпису, виданий Акредитованим центром сертифікації ключів Міністерства доходів і зборів дає змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Бойчук: "На ...
Наступна новина: Львівські діти побували у ...

КОМЕНТАРІ