У Тернополі проведуть студентські спортивно-розважальні ігри

У Тернополі проведуть студентські спортивно-розважальні ігри

30.05.13 10:48 0 950
29 травня під головуванням заступника міського голови Леоніда Бицюри відбулось перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у вересні 2013 року студентських спортивно-розважальних ігор. Нарада відбулась за участі представників міської ради, тернопільських університетів, а також шоумена Сергія Притули.

Присутні обговорили особливості та формат проведення ігор, озвучили ідеї цікавих видів спортивних змагань на кшталт перегони на власноруч зроблених студентами човнах, перетягування линви, заплив на ставі та ін.

Для проведення заходу оберуть невелику ділянку міста, щоб глядачі могли побачити максимум подій на одній території, за основу взято набережну та став. Можливий студентський парад. На завершення ігор відбудеться святковий концерт. Захід пройде в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця».

Наступне засідання заплановане на 5 червня, а до цього часу учасники оргкомітету проведуть зустрічі з органами студентського самоврядування вищих навчальних закладів, щоб почуті і їхні думки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29 травня 2013 року – ...
Наступна новина: Закарпатська область: в ...

КОМЕНТАРІ