Найкращих знавців Тернополя преміювала міська рада

Найкращих знавців Тернополя преміювала міська рада

30.05.13 12:50 0 931
З ініціативи управління освіти і науки міськради та методичного центру освітніх інновацій і моніторингу переможців тернополезнавчої олімпіади відзначили преміями. Такі альтернативні олімпіади, як стверджує очільник міської освіти Ольга Похиляк, проводяться в Тернополі вперше. Їх мета - підтримати талановитих учнів та вчителів.

За результатами олімпіади, котра покликана привернути увагу молоді до історії Тернополя, відомих постатей, які жили в ньому, визначила три призові місця і відповідне преміювання.

Серед учнів за перше місце премія складає 1500 гривень, за друге і третє призові місця – по тисячі гривень. Вчителів відзначать дещо іншими сумами: за перше місце визначено премію у розмірі 1000 гривень , за друге – 500, за третє – 300.

«Альтернативна олімпіада зі знання свого краю проведена вперше. Ми до цього довго готувалися і вирішили відзначити тих дітей, які здобули призові місця. Я вважаю, що варто преміювати учнів, адже вони доклали багато зусиль для того, щоб зануритися у вивчення історії міста. Чимало зусиль до цього доклали і вчителі, тому ми відзначили і їх. Рішенням виконкому затверджено відповідні розміри премій для переможців та призерів тернополезнавчої олімпіади», - зазначила Ольга Похиляк.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У планах «Сен-Гобен» ...

КОМЕНТАРІ