На Закарпатті під шаром руди інспектори Чопської митниці Міндоходів відкопали 700 блоків сигарет

На Закарпатті під шаром руди інспектори Чопської митниці Міндоходів відкопали 700 блоків сигарет

30.05.13 12:02 0 1057
Тютюнові вироби були приховані у двох потягах. після обіду у міжнародному залізничному пункті пропуску «Павлове», що на українсько-словацькому кордоні, у ході спільного митно-прикордонного контролю виявлено в одному із 46 вантажних вагонів 250 блоків сигарет приховані у руді, загорнуті у чорні поліетиленові мішки.

Потяг слідував з України в Словаччину із залізною агломерованою рудою. Під час перевірки вагонів інспектори Чопської митниці Міндоходів з прикордонниками звернули увагу на порушення цілісності поверхні вантажу в 26-му вагоні. За допомогою трьохметрових щупів та лопат на глибині 80 см стражі кордону викопали з руди 250 блоків тютюнових виробів марки «Джін лінг» іноземного виробництва без української акцизної марки.

Машиніст потягу заперечив будь-яке відношення до правопорушення. Тому через відсутність власника прихованих товарів та особи, причетної до їх незаконного переміщення через кордон, інспектори склали відповідний акт, а сигарети вартістю 12 500 гривень вилучено на склад митниці.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині 2013/2014 ...
Наступна новина: ДСНС України спільно з ...

КОМЕНТАРІ