Цьогоріч в серпні на українсько-польському кордоні вкотре відбудуться Європейські Дні Добросусідства

Цьогоріч в серпні на українсько-польському кордоні вкотре відбудуться Європейські Дні Добросусідства

31.05.13 10:49 0 946
Цьогоріч в серпні на українсько-польському кордоні вкотре відбудуться Європейські Дні Добросусідства. Зокрема, у місцевості «Кречів-Крилів», що в Іваничівському районі вони пройдуть 10-11 серпня, а з 9 до 15 серпня на волинській стороні - у місцевості «Адамчуки-Збереже», що у Шацькому районі.

у робочій зустрічі української та польської сторін взяли участь заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв, Генеральний консул України в Любліні Іван Грицак; консул Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку Кшиштоф Савіцкі.

Едуард Стоєв розповів, що Дні Добросусідства на території Волинської області проводяться уже п’ять років поспіль: «Ці міжнародні заходи ще тісніше зближують наші народи. Налагоджено багато бізнесових, культурних, наукових контактів».

Європейські Дні Добросусідства сприяють активізації міжнаціональних відносин на прикордонних територіях. Також вони дають поштовх розвитку транскордонної співпраці.

Цьогоріч у рамках Днів Добросусідства заплановані форуми, конференції, мистецькі дійства, спортивні змагання, ярмарки народних ремесел, а також заходи для дітей та молоді.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ