Івано-Франківщина: дитина «отримала» батька

Івано-Франківщина: дитина «отримала» батька

31.05.13 11:14 0 1508
Здійснюючи заходи щодо захисту прав та законних інтересів дітей, які опинилися в складних життєвих умовах, служба у справах дітей Снятинської райдержадміністрації, насамперед, вживає заходів щодо забезпечення виховання дитини в рідній сім’ї. Адже сім’я – той осередок, який створить дитині безпечні умови проживання, подбає про здоров’я дитини, здобуття нею повної загальної середньої освіти, а в подальшому і професії, оточить дитину любов’ю і затишком.

На превеликий жаль, досить часто доводиться розшукувати батьків, які ухиляються від виконання своїх обов’язків, або вилучати дітей із сім’ї, де батьки не піклуються про дітей, застосовують насильство, називаючи це методом виховання.

Ворсуляк Улянці пощастило. В результаті проведеної роботи щодо надання дитині статусу соціального сирітства служба у справах дітей розшукала рідного батька дитини, який за рекомендацією працівників служби звернувся до органів РАЦСу з заявою щодо внесення відповідних змін у свідоцтво про народження дитини.

І з сьогоднішнього дня у свідоцтві про народження дівчинки замість прізвища Ворсуляк значиться прізвище Ткачук. І з сьогоднішнього дня у Улянки є рідний дім, рідний батько.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Людмила Омельченко привітала Улянку з важливою подією у її житті.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівецькі податківці ...
Наступна новина: На Львівщині у системі ЗНО ...

КОМЕНТАРІ