На Івано-Франківщині щоб кожен повірив у себе та свої можливості

На Івано-Франківщині щоб кожен повірив у себе та свої можливості

31.05.13 09:38 0 1267
29 травня у Калуському районному Будинку культури проведено фестиваль талантів та творчості «Повір у себе». Даний захід проводиться вже багато років поспіль та сприяє розвитку творчості дітей-інвалідів, дітей-сиріт, сприяє корекції захворювань, адаптації і реабілітації дітей з обмеженими можливостями в суспільстві. Учасниками фестивалю стали дітки з різних населених пунктів Калуського району.

Фестиваль «Повір у себе» є одним з тих фестивалів, де діти можуть розкривати свій потенціал, відчути себе частиною спільної справи, поспілкуватися з однолітками тощо. На цьому наголошували у привітальних виступах заступник голови райдержадміністрації Ольга Курпіта та в. о. директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Галина Дзюбак, які побажали усім дітям Божої опіки і ласки, міцного здоров’я, щастя, успіхів у навчанні, творчих злетів і самовдосконалення.

Заступник голови райдержадміністрації Ольга Курпіта та в. о. директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Галина Дзюбак вручили подарунки учасникам цього фестивалю.

Зі сцени лунали творчі виступи дітей. З піснями, грою на музичних інструментах виступали і діти з функціональними обмеженнями, які тішили майстерністю свого виконання.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ