На Івано-Франківщині тиждень права на Снятинщині

На Івано-Франківщині тиждень права на Снятинщині

31.05.13 10:22 0 1038
До Дня захисту дітей Снятинським районним управлінням юстиції Івано-Франківської області проводиться «тиждень права», в рамках якого організовано фотовиставку робіт юних фотографів. Виставка розміщена в фойє Снятинської районної ради (місто Снятин, площа Незалежності,1, 1-й поверх).

Кожне наступне покоління чимось більше чи менше відрізняється від попереднього – це і погляди на життя, і цінності, і уподобання, і культура, і музика, і мода. Вони, молоді, інші, але ні в якому разі не гірші чи кращі. Інколи представникам різних поколінь важко порозумітися, але вічні цінності і універсальна мова мистецтва об’єднують людей. Тому організованою фотовиставкою молодих фотографів, ми хотіли показати яким же бачать світ школярі, чим вони цікавляться.

Нещодавно в Києві з величезним успіхом відбулася фотовиставка: «Людина в міському просторі Європи», де були представлені 12 фоторобіт французького художника Жан-Марка Крассо, якими автор намагався показати єдність європейських країн. Ми своєю фотовиставкою: «Об’єктивний фотооб’єктив» намагались показати єдність поколінь, бо ті миттєвості життя, які відобразили діти дуже близькі і зрозумілі дорослим. Інколи зафіксований момент свідчить про дорослі, зрілі, гуманістичні погляди школярів, про їхню небайдужість до того, що і як відбувається навколо. Одночасно, це все-таки діти, вони веселі і жваві, хочуть бути першими і кращими.

Дана виставка не є конкурсом, це просто демонстрація поглядів, думок, жартів. Приходьте, дивіться, радійте і сумуйте з ними, гляньте навколо очима своїх дітей і світ стане кращим, кольори яскравішими, а душа юною.

Учасники: Анастасія Довган (м.Снятин, 14 років), Елеонора Шувальська (м.Снятин, 16 років), Богдан Наконечний (м.Снятин, 17 років), Андрій Олексій (смт. Заболотів, 16 років), Тетяна Матейчук (с.Долішнє-Залуччя, 16 років), Оксана Пилип’юк (с. Прутівка, 16 років), Діана Маковійчук (м.Снятин, 13 років), Андрій Бойда (м.Снятин, 13 років).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ