На Івано-Франківщині іноземним інвесторам відшкодовано 780 млн.грн. ПДВ

На Івано-Франківщині іноземним інвесторам відшкодовано 780 млн.грн. ПДВ

31.05.13 13:00 0 1204
З початку року 33 платникам з іноземним капіталом Івано-Франківщини повернуто 780 млн.грн. податку на додану вартість, що становить 94,8 відс. загальної суми відшкодування.

За автоматичною процедурою вказаним суб’єктам господарювання відшкодовано 267 млн.грн. ПДВ. Кошти на свої рахунки отримали 6 платників, які відповідали всім визначеним критеріям.

Міндоходів приділяє особливу увагу підприємствам з іноземним капіталом і, з метою підвищення інвестиційної привабливості, запрошує обговорити інвестиційний клімат у країні на Facebook. У соціальній мережі відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії Doing Business in Ukraine, яка відбудеться 13 червня 2013 року у рамках міжнародної бізнес-конференції ABC: Ukraine & Partners- 2013.

До дискусії, якою буде розпочато конференцію, приєднається Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, топ-менеджери провідних українських та іноземних корпорацій, керівники бізнес-асоціацій, провідні українські та міжнародні експерти.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч 13 тисяч ...
Наступна новина: Moody’s зберiгає негативний ...

КОМЕНТАРІ