На Львівщині урочисто відзначили кращого спортсмена Львівщини за результатами квітня 2013 року

На Львівщині урочисто відзначили кращого спортсмена Львівщини за результатами квітня 2013 року

31.05.13 14:59 0 943
29 травня в конференц-залі генерального ІТ-партнера відділення НОК України у Львівській області, компанії «Техніка для бізнесу», під час урочистого засідання виконкому відділення під головуванням новообраного голови Віктора Шемчука відбулося вшанування кращого спортсмена Львівщини та переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Олімпійська листівка»

Традиційне щомісячне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило кращими спортсменами Львівщини за підсумками квітня 2013 року членів збірної команди України зі стрільби з лука Катерину Яворську та Катерину Палеху.

Нагадаємо, кращі лучниці України зі Львова К.Палеха та К.Яворська разом з Анастасією Павловою з Херсонщини на етапі Гран-Прі Європи зі стрільби з лука, що відбувся 15-20 квітня 2013 року у місті Ріом (Франція) в командних змаганнях серед жінок посіви найвищу сходинку п’єдесталу пошани. На шляху до перемоги представниці України подолали збірну команду Італії з рахунком 210:209, збірну команду Росії 209:207, та у фіналі – збірну команду Польщі з рахунком 199:197 й стали володарками Гран-прі Європи зі стрільби з лука.

На святковому дійстві була присутня одна з двох Катерин – Катерина Яворська та її тренери Заслужений тренер України Сергій Антонов та Любов Юсько. Катерина Палеха у складі збірної команди України знаходиться в даний час на навчально-тренувальному зборі за межами України.

Генеральний директор ТЗоВ «Техніка для бізнесу» Орест Блажиєвський вручив кращій спортсменці квітня Катерині Яворській та її тренерам електронні книги Pocket Book, а голова відділення НОК України у Львівській області – пам’ятну відзнаку.

Це була перша нагорода, яку вручили кращим спортсменам Львівщини з олімпійських видів спорту за підтримки компанії «Техніка для бізнесу» – одного з лідерів українського ІТ-ринку.

Під час цього урочистого засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області відбулося також нагородження переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Олімпійська листівка», який тривав піж егідою відділення НОК України упродовж січня-травня 2013 року серед школярів Львівщини.

Голова журі – член Спілки художників України, декан факультету образотворчого мистецтва і реставрації Львівської національної академії мистецтв Тарас Янко вручив почесні грамоти та цінні подарунки, серед яких діти особливо вподобали  футбольні м’ячі та набори для гри у бадмінтон, переможцям та призерам, яких було обрано з поміж понад 200 дитячих дуже цікавих творчих робіт олімпійської тематики з усіх куточків області.

Роботи переможців обласного етапу, зокрема шестирічного Данила Шляхетка з міста Львова, одинадцятирічної Софії Уренюк з м. Борислава, шістнадцятирічного Віталія Гука з с. Старе Село Пустомитівського району та кількох інших лауреатів буде надіслало до столиці України для участі у фінальній частині цього цікавого конкурсу дитячого малюнку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кольоровий дощ на ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ