У Львові відкрили фотовиставку газети «День»

У Львові відкрили фотовиставку газети «День»

31.05.13 12:23 0 1228
29 травня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь у відкритті фотовиставки газети «День», що відбулась у Національному університеті «Львівська політехніка». Експозиція налічує 150 світлин, відібраних з-поміж кількох тисяч фоторобіт, що надійшли на щорічний Міжнародний конкурс газети.

Керівник області привітав учасників урочистостей та висловив вдячність головному редактору газети «День» Ларисі Івшиній, а також усім причетним до організації виставки. Як зазначив Віктор Шемчук, особливо приємним є те, що роботи фотовиставки «День-2012», які вже з успіхом були експоновані в Луцьку та Донецьку, від захоплюватимуть відвідувачів у Львові.

«Такі презентації вже стали доброю традицією – вже 14 років поспіль на Львівщині проводяться виставки газети «День» – так звані Дні Дня у Львові. Надзвичайно приємно, що саме «Львівська політехніка» є ініціатором цих подій. Це важливо для Львова, важливо для газети, а також для молоді, яка матиме змогу оглянути виставку», – сказав голова ОДА.

Варто також зазначити, що окрім номінацій «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є» та інших, до Міжнародного фотоконкурсу газети «День» було представлено чимало робіт у номінації «Світ очима дітей». Тому також дуже знаковим є організація фотовиставки напередодні Міжнародного дня захисту дітей, що зокрема сприяє всебічному розвитку творчих здібностей у наймолодших громадян України, дозволяє їм висловити своє сприйняття світу.

На завершення урочистостей Віктор Шемчук подарував три комплекти збірки «Бронебійна публіцистика», яка, до слова, була презентована на XIX Львівському книжковому форумі й викликала величезний резонанс. Збірки отримали Львівська лінгвістична гімназія, Львівський фізико-математичний ліцей при ЛНУ ім. Івана Франка та Львівська спеціалізована загальноосвітня школа № 8.

Довідка:

Фотовиставка «День-2012» експонуватиметься до 10 червня у фойє головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12).

Вхід вільний з 9.00 год. до 17.00 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадська рада при ...
Наступна новина: Рівненщина: у 2013 році ...

КОМЕНТАРІ