На ТРК «Львів» відкрилась муніципальна дитяча галерея

На ТРК «Львів» відкрилась муніципальна дитяча галерея

31.05.13 15:25 0 1043
Напередодні Дня захисту дітей та з нагоди проведення Року дитячої творчості, проголошеного Президентом України,  30 травня 2013 року на ТРК «Львів» відкрилася Львівська муніципальна дитяча галерея «Маленькі шедеври Золотого мольберту» у рамках Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт».

Юних художників привітав заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко: « ми бачимо такі шедеври, які можуть експонуватись на рівні з працями відомих художників. Варто звернути увагу, що деякі з цих робіт створені руками дітей з особливими потребами. Тому нашим обов’язком є забезпечення однакових умов для реалізації творчих здібностей наймолодших громадян України. Ми докладемо всіх зусиль, щоб шедеври наших діток знав весь світ!»

«Завдяки таким заходам як ми також можемо належно виконувати і соціальні ініціативи Президента України щодо розвитку творчих здібностей дітей» – додав С.Василенко.

Заступник голови Львівської облдержадміністрації побажав юним митцям творчого натхнення, невичерпної енергії та нових досягнень на благо і процвітання України.

Також, у цей день, в прямому ефірі телепередачі «Доброго ранку, Львове!» діти демонстрували за мольбертами своє безпосереднє бачення світу у фарбі.

Зазначимо, що під час презентації було представлено близько 100 робіт юних художників із Києва, Одеси, Донецька, Севєродонецька, Рогатина, Львова та області, а також трьох країн Європи. За словами організатора та засновника Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт» Ольги  Михайлюк, презентовані твори – це лише маленька частина з-понад 12 тисяч дитячих малюнків з її колекції.

Організатори мистецького заходу намагаються привернути увагу суспільства до проблем дітей з особливими потребами. Саме такий захід створює умови для творчого, інтелектуального, духовного розвитку дітей. Виявлення та підтримка обдарованих дітей, адже діти – майбутнє України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ