На Львівщині бродівська районна рада висловила недовіру голові РДА

На Львівщині бродівська районна рада висловила недовіру голові РДА

31.05.13 17:56 0 1291
30 травня 2013 року на сесії Бродівської районної ради депутати висловили недовіру голові райдержадміністрації Василеві Стронському. За таку пропозицію проголосувало 33 депутати із 36 присутніх на сесії.

На сесії розглядали питання "Про виконання у 2012 році Бродівською райдержаміністрацією повноважень, делегованих їй районною радою". Після звіту голови райдержадміністрації Василя Стронського депутати виступили з різкою критикою на його адресу. Зокрема, голову РДА звинуватили в самоусуненні від вирішення проблем галузей освіти та охорони здоров'я. "Райдержадміністрація не працює над залученням коштів – бюджетних та позабюджетних – для освітньої та медичної галузей, – зазначила голова Бродівської районної ради свободівка Ольга Шайдулліна. – Голова РДА має відповісти за бездіяльність".

Після обговорення депутати визнали роботу голови райдержадміністрації щодо виконання у 2012 повноважень, делегованих йому районною радою, незадовільною. Також було внесено пропозицію висловити недовіру Василеві Стронському. В результаті таємного голосування 33 депутатів із 36 присутніх на сесії висловили недовіру голові райдержадміністрації. Загальний склад ради – 50 осіб.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Яромир Самагальський: ...
Наступна новина: Віктор Шемчук презентував ...

КОМЕНТАРІ