На Львівщині ігор Янків вручив нагороди переможцям конкурсу "Олімпійська Писанка"

На Львівщині ігор Янків вручив нагороди переможцям конкурсу "Олімпійська Писанка"

31.05.13 09:42 0 1038
29 травня народний депутат України від фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Янків нагородив цінними призами переможців творчого конкурсу "Олімпійська Писанка". Перше місце здобула Марія Приступа – учениця Сокальської гімназії, друге – Уляна Чипурко (Спасівська ЗОШ, Сокальського району), третє – Оксана Войтків (ЦДЮТ, м.Золочів).

Виставка тривала протягом двох тижнів у Львівському державному університеті фізичної культури. Учасниками конкурсу є учнівська та студентська молодь з міста Львова та 11 районів області, які створювали писанки упродовж двох місяців. На виставці було представлено понад 150 робіт. Твори виготовлені у різноманітних техніках та художніх стилях, тематично пов'язані зі спортом. Конкурс не має аналогів в Україні та світі.

Виступаючи перед присутніми, Ігор Янків наголосив на важливості проведення подібних заходів серед дітей та молоді. "Вдалим є поєднання спорту та мистецтва. Даний проект популяризує українські традиції та ідеї олімпійського спорту, сприяє вихованню наших дітей і молоді в національно-патріотичному та спортивному дусі. Тому потрібно підтримувати цей творчий конкурс та наступного року провести його на Всеукраїнському рівні", – наголосив Ігор Янків.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Івано-Франківщині щоб ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ