Іван Гринда вимагає не допустити порушень трудового законодавства на ЛКП "Львівелектротранс"

Іван Гринда вимагає не допустити порушень трудового законодавства на ЛКП "Львівелектротранс"

31.05.13 16:14 0 957
30 травня 2013 року під час сесії Львівської міської ради голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку свободівець Іван Гринда зачитав звернення до міського голови Львова та начальника Територіальної інспекції з питань праці у Львівській області щодо порушень трудових прав працівників ЛКП "Львівелектротранс".

Як повідомив депутат, до постійної комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку Львівської міської ради надійшло звернення профспілкового комітету ЛКП "Львівелектротранс".

"У зверненні йдеться, що працівників підприємства попередили про перехід з 10 липня 2013 року на режим неповного 4-денного робочого тижня у зв'язку із закриттям на капітальний ремонт вулиць Городоцької та Б. Хмельницького. Фактично їх примусово позбавлять 20% заробітної плати. Трудовий колектив з розумінням ставиться до нагальних проблем міста, у тому числі й до необхідности капітального ремонту вулиць, проте працівники наголошують, що по суті тягар збитків покладено саме на них. Ба більше, профком ЛКП "Львівелектротранс" зазначає, що такі заходи до працівників підприємства, що виконують свою роботу в умовах суттєвої зношености рухомого складу та складности маршрутів, лише дестабілізують колектив. Зважаючи на це, вимагаю вжити невідкладних заходів для належного забезпечення трудових прав працівників львівського комунального підприємства "Львівелектротранс" та недопущення будь-яких порушень законодавства про оплату праці на підприємстві "Львівелектротранс", – зазначив Іван Гринда.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Словацька Республіка ...

КОМЕНТАРІ