На Рівненщині профілактично-роз’яснювальна робота мобільно-консультаційного пункту триває

На Рівненщині профілактично-роз’яснювальна робота мобільно-консультаційного пункту триває

31.05.13 14:21 0 984
29 травня рятувальники спільно з працівниками Рівненського обласного та Березнівського територіального центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зустрілися з учнями загальноосвітніх навчальних закладів села Бистричі, а також відвідали сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах села Губків Березнівського району.

З школярами співробітники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій провели профілактичне заняття на тему: "Відпочивай безпечно" у ході якого роз’яснили дітям основні правила безпечної життєдіяльності, зокрема правила безпечного поводження на воді та дотримання вимог пожежної безпеки під час літнього відпочинку.

Після спілкування з школярами учасники рейду провели профілактичні масово-роз’яснювальні заходи у житловому секторі. У ході спілкування з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах фахівці вкотре нагадали громадянам про суворе дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті та під час відпочинку влітку, пояснили людям як уникати лиха, роздали відповідні листівки та пам’ятки із порадами як запобігти біді.

Крім того, після проведення профілактичних заходів, в Березнівській райдержадміністрації рятувальники провели семінар нараду із фахівцями місцевого територіального центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Соцпрацівникам роз’яснили основні напрямки профілактично-роз’яснювальної роботи з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності на які необхідно звертати увагу під час проведення роботи з найуразливішими верствами населення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Близько 100 ...
Наступна новина: На Житомирщині біля ...

КОМЕНТАРІ