Рівненщина: у 2013 році відбулося 8 засідань колегії прокуратури області, на яких розглянуто 19 важливих питань

Рівненщина: у 2013 році відбулося 8 засідань колегії прокуратури області, на яких розглянуто 19 важливих питань

31.05.13 12:37 0 1295
З початку 2013 року у прокуратурі області проведено 8 засідань колегії, на яких розглянуто 19 важливих питань, що стосуються додержання законності, стану правопорядку, діяльності органів прокуратури, виконання наказів Генерального прокурора України, кадрових питань та інших. Обговорення спільно з іншими правоохоронними органами та органами виконавчої влади проблем, що потребували колегіального вирішення, загалом сприяли поліпшенню організаційно-управлінської діяльності органів прокуратури Рівненщини. Про це розповів прокурор Рівненської області Василь Присяжнюк на шньому семінарі з питань підготовки, проведення та контролю за виконанням рішень колегій прокуратури області.

Під час свого виступу Василь Присяжнюк наголосив на необхідності поєднання роботи органів прокуратури з колегіальністю та закликав присутніх керівників структурних підрозділів апарату прокуратури області та прокурорів районного рівня приділяти особливу увагу підготовці і проведенню таких колегіальних заходів та неухильному виконанню їх рішень на місцях.

Начальник організаційно-контрольного відділу прокуратури області Андрій Боровик довів до відома присутніх вимоги щодо порядку підготовки та проведення засідань колегій відповідно до відомчих нормативно-правових актів Генеральної прокуратури України, звернув увагу на окремі аспекти оформлення рішень, що приймаються.

Також виступили на семінарі з лекціями заступник начальника відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області Оксана Гринява та старший прокурор організаційно-контрольного відділу прокуратури області Юлія Жигадло. Вони детально зупинились на окремих положеннях щодо організації виконання рішень колегії у апараті прокуратури. Прокурор Рівненського району Павло Романчук поділився досвідом з учасниками семінару щодо виконання таких рішень у прокуратурі районного рівня.

Присутнім були надані організаційно-контрольним відділом прокуратури області розроблені матеріали з питань підготовки, проведення та контролю за виконанням рішень колегій. Під час практичної частини занять, з метою закріплення отриманих на семінарі знань, прокурори вирішували попередньо підготовлені завдання.

Програма семінару була насиченою та цікавою. Завдяки проведеному заходу присутні мали можливість підвищити рівень кваліфікації, обмінятися думками.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкрили ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ