На Рівненщині з утворенням Міністерства на підприємницьку спільноту чекає спрощення процедур ведення бізнесу

На Рівненщині з утворенням Міністерства на підприємницьку спільноту чекає спрощення процедур ведення бізнесу

31.05.13 08:10 0 1257
Саме про переваги, які очікуються від об‘єднання податкового і митного відомств, говорилося на засіданні «круглого столу» за участі в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Рівненській області Ігоря Скорікова, представників бізнесу, громадськості та журналістів.

«Вперше в історії незалежної України ми маємо у складі центральних органів виконавчої влади відомство, яке несе на собі всю повноту відповідальності за наповнення державного бюджету. Концентрація усіх функцій, пов’язаних з адмініструванням податкових та митних платежів, в рамках єдиної структури – наразі це тренд, якого дотримуються багато провідних європейських країн, адже це принесе численні вигоди для бізнесу. Серед них на особливу увагу заслуговують: спрощення процедур отримання адміністративних послуг, підвищення якості й комплексності податкового та митного сервісу, скорочення кількості часу на обслуговування в державних органах, знищення бюрократизації в державних органах влади, підвищення рівня довіри громадян до представників влади», – зазначив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Рівненській області Ігор Скоріков.

Дислокація митних постів та пунктів пропуску через кордон по Рівненській області не зміниться, натомість спектр послуг, що надаватимуться платникам та громадянам розшириться. На особливому контролі у нас, як і раніше, перебуватиме боротьба з контрабандою і порушенням митних правил, - зазначив в.о. начальника Рівненської митниці Міндоходів Сергій Лук‘янов.

Учасники засідання схвально підтримали об’єднання двох відомств, висловили власні думки щодо електронного звітування, адміністрування єдиного соціального внеску, роботи з платниками податків.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ