На Тернопільщині валентин Хоптян взяв участь у відкритті Борщівського районного центру надання адмінпослуг

На Тернопільщині валентин Хоптян взяв участь у відкритті Борщівського районного центру надання адмінпослуг

31.05.13 16:07 0 908
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян взяв участь у відкритті Борщівського районного центру надання адміністративних послуг. В області це друга така установа, яка відкрилася цього року.

Виступаючи перед присутніми, керівник області зазначив, що є доручення Президента України, аби протягом травня-червня у кожній області і в кожному районі відкрити такі центри. Кілька тижнів тому було започатковано роботу центру з надання адміністративних послуг у Тернополі.

– Сподіваюся, що протягом 10 днів, – зауважив Валентин Хоптян, – такі центри буде відкрито у всіх районах Тернопілля. Не менш важливо забезпечити нормальні умови і для працівників, і для тих, хто потребуватиме адміністративних послуг.

Голова облдержадміністрації розповів також, що в області адмінпослуги надаються вже у 13 поштових відділеннях. Він нагадав, що згідно з Меморандумом про співпрацю між обласною державною адміністрацією та Тернопільською дирекцією «Укрпошти» 14 травня 2013 року стартував проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» у Тернопільській області.

- Ми ставимо собі завдання відкрити надання таких послуг у кожному селі, де є поштові відділення. Люди зможуть там отримувати інформацію про види та терміни надання адміністративних послуг, перелік необхідних документів, бланки заяв та консультації. А вже через поштові відділення їм надається 70 видів адміністративних послуг, – повідомив Валентин Хоптян.

Також на місці можна буде відправити оформлений пакет документів, відправити його поштою на адресу Центру надання адміністративних послуг, а потім теж поштою отримати кінцевий документ.

Відкриваючи Борщівський районний центр надання адміністративних послуг, очільник області подякував за хорошу роботу місцевій владі

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині у місті ...
Наступна новина: Щоб вести бізнес в Україні ...

КОМЕНТАРІ