На Тернопільщині ініціатива “Партнерство “Відкритий Уряд” – в дії

На Тернопільщині ініціатива “Партнерство “Відкритий Уряд” – в дії

31.05.13 12:02 0 1342
З метою реалізації Національного плану дій у рамках Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд” та впровадження Ініціативи «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування», ТМГО «Адаптаційний чоловічий центр» спільно з Тернопільською обласною бібліотекою для молоді проводять тренінги на тему “Електронне урядування в Україні, електронні послуги національного та регіонального рівнів”.

Метою таких тренінгів є забезпечення доступу населення до наявних державних та адміністративних е-ресурсів і послуг, налагодження ефективних механізмів комунікації громадян з місцевими та центральними органами влади.

30 травня 2013 року в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді відбувся такий тренінг для працівників районних державних адміністрацій, відповідальних за взаємодію з громадськістю.

Керівник ТМГО “Адаптаційний чоловічий центр” В. Ханас інформував про наявні електронні послуги регіонального рівня та використовуючи ресурси публічних бібліотек, навчити різні групи населення користуватися ними, щоб ефективно спілкуватися з урядовими структурами, органами державної влади, отримувати необхідні адміністративні послуги у новому форматі.

Упродовж цього року, як зазначив В. Ханас, вже проведено 16 тренінгів для представників бібліотек, органів місцевого самоврядування. Центрів соціальних служб для молоді, неурядових організацій та працівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: Зінаїда Болюк: Вчитель має ...

КОМЕНТАРІ