Тернопільщина: ситуація на ветсанзаводі перебуває на постійному контролі керівництва області

Тернопільщина: ситуація на ветсанзаводі перебуває на постійному контролі керівництва області

31.05.13 09:56 0 958
Ситуація на ветсанзаводі перебуває на постійному контролі керівництва області. На цьому наголосив під час проведення державної надзвичайної протиепізоотичної комісії заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський.

Він поінформував учасників засідання, що на виконання доручення голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна, відбулася його зустріч із керівництвом Державного концерну "Укрветсанзавод" під час якої йшлося про стан справ у Тернопільському філіалі цього державного підприємства.

Ю.Желіховський наголосив, що позитивним результатом цієї зустрічі є те, що розпочато погашення заборгованості за використаний заводом газ, електроенергію, отримані комунальні послуги, а також кредиторської заборгованості.

Також вирішується питання погашення боргів по заробітній платі перед працівниками ветсанзаводу.

Є попередні домовленості із потенційним інвестором, який, на умовах договору про співпрацю із Тернопільським філіалом Державного концерну "Укрветсанзавод", готовий вкласти кошти у реконструкцію виробничих потужностей підприємства.

Також члени державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при облдержадміністрації заслухали інформацію про роботу заводу.

Керівництво Тернопільського філіалу повідомило, що на працює 4 котли, які здійснюють переробку сировини. Розпочато локалізацію наявної на території сировину негашеним вапном.

Нагляд за роботою підприємства здійснюють відповідні служби ветеринарної медицини, екологічної інспекції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні зріс рівень ...

КОМЕНТАРІ